Pagini

luni, 31 ianuarie 2011

O nota de inceput de blog

"Da-i unui om un peste, si va fi satul o zi intreaga: 
invata-l sa pescuiasca si va si satul o viata intreaga."
Lao Tzu, filosof chinez din secolul al VI-lea i.Hr.

     Salutare si bun venit pe blogul meu, un proiect la care ma gandesc de foarte mult timp si vreau sa il realizez.Dar ca sa pornesc acest blog a trebuit sa-mi pun cateva intrebari pe care poate si voi vi le puneti sau vi le-ati pus cand ati vazut venit pentru prima data pe site.
De ce?
     O intrebare foarte buna.Deci, de ce un blog cu si despre programare? Pai in primul rand pentru ca mie imi place sa programez, pot spune ca este chiar o pasiune de-a mea inca de cand am facut primul meu program in C++. Un alt motiv concret este faptul ca am observa ca ducem lipsa de astfel de bloguri si site-uri pe net, cu cateva exceptii. Si cele care sunt deja ori sunt la un nivel avansat ori nu prea explica codurile pe care le prezinta in asa fel incat si incepatorii sa inteleaga ceva.

Pentru cine ?
     Pai in general o sa fie pentru cei care deabia acum invata cum sa programeze dar vor fi si postari pentru cei mai inzestrati si mai experimentati astfel incat oricine va putea sa invete lucruri noi. In general elevii de liceu si facultate vor putea beneficia pe indelete din postarile care vor fi pe blog.

Cu ce scop?
     Scopul acestui blog este de a va invata sa programati, asta zis asa, in mare. Dar pe langa asta, mai am ca scop si sa creez o comunitate unita si cu interese comune, care sa fie activa si sa se implice in proiecte si a ajuta pe altii care sunt la inceput de drum.

Voi reusi?
     Raspunsul la intrebarea aceasta nu il stiu acum si voi afla in viitor. Eu sper ca voi reusi nu numai sa va invat cate ceva ci si sa invat eu ceva de la voi.

Cine sunt?
     Ok, intrebarea asta nu mi-am pus-o eu ci vreau doar sa va informez.
     Ma numesc Boisteanu Mihai si sunt student la Facultatea "Vasile Alecsandri", profilul Informatica, anul I.
Puteti afla mai multe date de contact pe pagina de contact.

     Va urez din nou bun venit si sa invatati cat mai mult si cat mai bine!Printati postarea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu